I am not worried, Harry. I am with you.

Saker med stikkord "plakater"

Fire nye postere til Deathly Hallows II

Warner Bros sparer ikke på kruttet i denne siste omgangen, nei. Her skal det promoteres for alle penga! Nå er det nok en gang kommet ut nye postere, denne gangen karakterpostere igjen, hvor vi ser Harry, Hermione, Ron og Voldemort posere med tryllestaven fremme. Nok en gang med teksten «It all ends». Bakgrunnen viser flammer, [...]

Les hele saken


To nye postere: De snille og de onde

Warner Bros har lagt ut to nye plakater fra Deathly Hallows, del II. Denne gangen er det en poster for hver side i kampen, med trioen og resten av «de snille» på Hogwarts på den ene, og Voldemort med hans undersåtter på den andre. Fortsatt har plakatene påskriften «It all ends». Klikk på bildene for [...]

Les hele saken


11 nye actionbannere, inkludert Draco, McGonagall og Griphook

Warner Bros har offentliggjort 11 nye bilder fra Deathly Hallows, del II. De kaller det «action banners», og de har fortsatt teksten «it all ends». Klikk på bildene for større format. Hvilken er din favoritt? ETA: Nå også i hires, via Mugglenet. Takk, Jørgen!

Les hele saken


It all ends, del 8: Bellatrix Lestrange

Warner Bros har avslørt den åttende plakaten i «It all ends»-serien, og det er selveste Bellatrix Lestrange, Voldemorts trofaste tilhenger:

Les hele saken


It all ends, del 7: Severus Snape

Flere badguys finner veien til plakatene med slagordet «It all ends 7.15″, denne gangen er det vår alles kjære Severus Snape! Hvem tror dere blir nestemann?

Les hele saken


It all ends, del 6: Draco Malfoy

En ny plakat i serien «It all ends..» har nettopp dukket opp, denne gangen med vår favorittskurk: Draco Malfoy!

Les hele saken


Siste tilskuddet til «It all ends»: Voldemort

«It all ends»-plakatene fortsetter med den første skurken til nå, Voldemort:   Takk for tipset, Andrine!

Les hele saken


TRE nye postere fra DH2: Hermione, Ron og Neville

Nye postere fra Deathly Hallows, del II med tema «It All Ends», dukker stadig opp, og her er de vi har fått se til nå: Hva synes dere? ETA kl. 19.29: Andrine har tipset oss om at det nå har dukket opp en poster med Neville. Vi har nå lagt den til med de andre!

Les hele saken


Første ‘Deathly Hallows – Part 2′ poster

Endelig begynner det å nærme seg siste halvdel av Deathly Hallows, og i den anledning har den aller første posteren blitt sluppet av Warner Bros. Posteren viser Harry og Voldemort ansikt til ansikt med the elder wand i midten. Trykk på miniatyrbildet på siden for å se større størrelse. Takk til Mugglenet for tips!

Les hele saken


Norsk DH-plakat offentliggjort

Sandrew Metronome har nå offentliggjort en norsk variant av den allerede kjente plakaten for Deathly Hallows. Klikk på bildet for en større variant!    

Les hele saken


Nye plakater, Dobby og fra slaget i luften!

Vi fant et par nye plakater til Harry Potter and the Deathly Hallows via Ace Showbiz. Dobby har endelig fått sin egen plakat, den første siden Chamber of Secrets. Den andre plakaten viser Harry og Voldemort mens vi duellerer i luften. Og for dere som ikke fikk med dere oppdateringen i et tidligere innlegg, ny [...]

Les hele saken


Trust no one: Fire nye plakater!

Det bare strømmer på med promoteringsmateriale om dagen. Denne gangen er det plakater med spesifikke rollefigurer igjen, Bellatrix, Lucius, Harry, Hermione, Ron, Scabior og Fenrir Greyback, med slagordet Trust No One («Ikke stol på noen»), og flere med The Hunt Begins, som ble introdusert i går. Takk for tipset, Leaky!

Les hele saken


The hunt begins: 2 nye skurke-plakater!

Mugglenet var visstnok først ute med disse plakatene: Voldemort og Severus Snape, Hogwarts i bakgrunnen, litt blodsøl her og der – og et nytt slagord: The Hunt Begins («Jakten begynner»). LEKKERT!!! Oppdatert: Nå har det dukket opp en ny plakat med Bellatrix Lestrange også!

Les hele saken


Nye bannere fra Deathly Hallows, Voldemort, Bellatrix, Greyback m.m.

Det kommer stadig nye promoting fra Deathly Hallows, og denne gangen har det dukket opp syv nye «character banners», eller plakater som fokuserer på en eller flere av skuespillerne i filmen. Disse syv er Harry, Ron, Hermione, Fenrir Greyback, Bellatrix Lestrange, Severus Snape og Voldemort selv. Bannerne er mørke som filmen, skuespillerne ser uflidde og [...]

Les hele saken


Nok en plakat har sett dagens lys: The End Begins!

Den nye plakaten dukket visstnok opp via MSN Hitlist Blog, og viser trioen på flukt gjennom skogen. Plakaten står i stil til de tre vi skrev om på onsdag og er med andre ord blodig denne også. Klikk for å se plakaten i større format.

Les hele saken


Tre nye plakater til Deathly Hallows

Nå har det dukket opp tre nye plakater, med trioen i fokus og slagordet «Nowhere is safe» («Ingen steder er trygge»). Lekkert! Ingen tvil om at denne filmen blir skummel, hvertfall! Se større versjoner av plakatene i galleriet vårt. Hva synes dere?

Les hele saken


Ny versjon av posteren

Mugglenet har lagt ut en høyoppløselig versjon av den nye posteren, uten teksten som var på den forrige. Undertegnede har nytt bakgrunnsbilde!

Les hele saken


Sjekk ut den første offisielle posteren til Deathly Hallows!

Warner Bros har offentliggjort den første offisielle teaserplakaten til Harry Potter and the Deathly Hallows. Plakaten viser et Hogwarts i flammer, med slagordet It all ends here («Det hele ender her»). Takk for tipset, Leaky!

Les hele saken