It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Skrivekonkurranse – vinn HP-effekter

Etter en god del oppfordringer er det endelig klart for ny konkurranse her på The Daily Prophet. Denne gangen kan du vinne HP-effekter i form av en originaltegning av Kjersti Enger Jensen (som står bak disse kunstverkene), plakater, og andre overraskelser.

Vi har alle lest bøkene om Harrys eventyr på Hogwarts, men hvordan var det egentlig da James, Sirius, Remus og Peter gikk der? Disse guttene klarte å bli animagikere, de fant opp ukruttkartet og slet ganske sikkert med lærerne de også, for ikke å snakke om den månedlige forvandlingen til Remus..

Nå har DU muligheten til å skrive din versjon av hvordan det var på Hogwarts anno 1971-1978! Historien må være på mellom 500-2000 ord, og den må være skrevet i ekte Rowling-stil (forestill deg at du skriver et kapittel fra boken som aldri ble til). Du kan enten skrive på norsk eller engelsk.

De fem beste forslagene vil få sine historier lagt ut på The Daily Prophet (gjerne anonymt dersom dette er ønskelig) og den aller beste vil altså få en feiende flott pakke i posten!

Frist: 1. juni 2006

Send svaret på mail til msjoplin [alfakrøll] thedailyprophet.org og sett «Konkurranse» som emne. Husk å skrive på navn og adresse!

Be Sociable, Share!