After all this time? Always.

Tegnekonkurranse på The Daily Prophet

Går du med en uforløst kunstnerspire i magen, eller har du alltid vært glad i å tegne? Gleder du deg til å lese den siste og forestående Harry Potter-boken?

Dersom svaret er «ja» på disse spørsmålene, er TDPs tegnekonkurranse tingen for deg. Temaet er bryllupet mellom Bill Weasley og Fleur Delacour, som vi sannsynligvis vil få gleden av å lese om i Bok 7. Hvem blir gjestene, hvordan ser Fleurs brudekjole ut, hvem danser på bordene klokka fire om natta etter bryllupsfesten? Det er bare å ta fantasien fatt!

Bidraget må sendes til oss via e-post innen 1. desember 2006. Vinneren vil få denne herligheten dumpende i postkassa si, mens alle de fem beste vil få bildene sine plassert i vårt galleri.

Regler:
1. Man kan bruke den teknikken man vil; tegning eller maling; for hånd eller digitalt. Dersom man utfører verket for hånd, må man skanne det og lagre det digitalt, slik at vi kan få det pr. e-post.
2. Alle bilder må være 100 % egenproduserte. Det vil si at det ikke er lov å bruke bilder fra filmene etc. i en collage; alle bilder må lages fra scratch.
3. Bildet skal ikke være publisert (på nettet eller andre steder) tidligere.
4. Man kan bare delta med ett bilde hver.

Be Sociable, Share!